Domáca hviezda Kontrafakt, svieža kombinácia rapu a popu v podaní 4D, šialená hip-hopová šou "prezidentského kandidáta" Zverinu, minuloročný objav CARat-u Puerto, špičkoví dídžeji, či sexi rockerka LeRa a krásky v súťaži Miss CARat Tuning - to všetko čaká už tento piatok (20.6.) návštevníkov letiska v Piešťanoch na najväčšej motoristickej akcii v sezóne.

Každým rokom sa okrem motoristických súťaží, pretekov a sprievodných atrakcií stretávajú v areáli piešťanského letiska aj známe hudobné formácie, raperi, dídžeji a zabávači. Program je na hlavnom pódiu koncipovaný tak, aby si všetci návštevníci akcie užili mega žúrku, skvelú energiu a zabavili sa s tými najlepšími na slovenskej hudobnej scéne.

CARat Tuning Party 2014 sa uskutoční na letisku v Piešťanoch v termíne od 20. do 22. júna. Lístky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. Všetky informácie o akcii nájdete na www.carattuningparty.sk.


Koncert kráľa slovenského hip-hopu Rytmusa a skupiny Kontrafakt je na CARat Tuning Party už tradíciou od prvého ročníka a nebude chýbať ani tento rok. Príde spolu s Egom a Anysom, a tak sa fanúšikovia môžu tešiť na koncert Kontrafaktu na domácej pôde v Piešťanoch. V rámci úspešného turné Navždy Tour "tri špinavé mená" svoje rodné mesto vynechali, takže pre ich fanúšikov bude CARat jedinečnou príležitosťou zažiť veľkolepú "homecoming" šou.


Skupina 4D, ktorú tvoria raper a spevák DNA, legendárny Čistychov, spevák, producent a skladateľ Mišo Biely a dídžej/producent G-bod vlani priniesla svieži vietor na slovenskú hudobnú scénu a bodovala s hitmi ako Zelený dym či Slobodný. Po necelom roku od debutu Kryštal vydala druhý album s názom 4 a na CARate tak predstaví svoj zbrusu nový program, ktorého súčasťou bude aj vyhlasovanie Miss CARat TuningTie najkrajšie dievčatá zabojujú o prestížny titul reprezentantky moto-športu na Slovensku.


Zverina sa síce nestal prezidentom, ale klipom k rovnomennému singlu to "zabil" na plnej čiare. Zverina je verný svojmu pseudonymu, a preto bude jeho koncert s novinkami z albumu Umelecké delo silným zážitkom. Spolu so Shomim a DJom Jazzym predvedú skvelú freestyleovú raperskú šou.


Puerto je minuloročný raperský objav tuningového zrazu, ktorý sa osvedčil a získal si množstvo fanúšikov z radov CARaťákov. Napriek tomu, že patrí medzi menej známe mená, má už na konte aj spoluprácu s legendárnym Petrom Lipom na skladbe Treba to zmeniť. Talentovaný Petržalčan na CARate predstaví aj svoj nový hit Letíme tam.


Tešiť sa môžete aj na hviezdných moderátorov rádia Europa 2 a Dance Exxtravaganza show s prominentným DJom Michaelom Burianom. O zastúpenie tvrdšej muziky sa postará slovenská rockerka LeRa, ktorá na CARate exkluzívne odpremiéruje nový videoklip k Majstrovstvám sveta W5 v kickboxe. Krstným otcom bude samotný prezident asociácie W5 z Ruska, Sergey Chepinoga.

...vidíme sa na CARate... 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR článok
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Kontrafakt