Voľba posledného singla z aktuálneho albumu Calvina Harrisa padla na spoluprácu s jordánskou speváčkou Ayah Marar. Tá sa v príslušnom videoklipe ocitá na lodi ako rukojemníčka pirátov. Okrem nej sa v krátkej snímke objavujú aj nahé prsia či Theo Hutchcraft z kapely Hurts v role narkobaróna so zmyslom pre ženskú krásu.

Finálny, v poradí už ôsmy, singel z albumu 18 Months (recenzia) od vyhľadávaného škótskeho dídžeja a hitmakera Calvina Harrisa síce prináša letne naladenú tanečnú hymnu v podobe Thinking About You, no videoklip až tak pozitívne nevyzerá. Fanúšikovia aktuálneho priateľa speváčky Rity Ory sú totiž svedkami explicitných a násilných scén, ktoré dohromady nedávajú žiadny zmysel. Už od prvých sekúnd - keď Hutchcraft, ktorého obsadenie do klipu tiež vyvoláva otázniky, vchádza do spoločenskej miestnosti svojho honosného sídla, sa začne kamera sústreďovať na značne obnaženú modelku s cigaretou v ústach.

Okrem nej sa v štyri a pol minútovom videu objaví aj sexuálna scéna v lietadle, vášnivé lesbické bozky na diskotéke či bitka dvoch mladých mužov o srdce vyvolenej ženy. Chýbať, samozrejme, nemôžu ani drogy či alkohol a hedonistická party, ktorá končí smrťou jednej z prítomných žien.

Užívatelia portálu YouTube, ktorí potvrdili hranicu dospelosti a pozreli si videoklip, priznali, že im "výrazne pripomína porno, avšak s dobrou hudbou". Viacerí uviedli, že súvislosti videa s textom piesne nerozumejú, a niektorí si myslia, že režírovať ho musela firma známa z filmov pre dospelých.

Videoklip je nevhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Calvin Harris