Frontman britskej indie-rockovej skupiny The Vaccines Justin Young vyhlásil, že v blízkej budúcnosti neplánujú vydať nový album, hoci na ňom už začali pracovať. Young to uviedol v rozhovore pre rádio XFM.

"Na novom albume sme už začali pracovať, no mám pocit, že ľudia očakávajú jeho vydanie skôr, než to budeme môcť reálne spraviť. Neplánujeme ho totiž vydať v blízkej budúcnosti. Vydáme ho, až keď budeme mať pocit, že sme nahrali najlepší album, aký dokážeme. Momentálne sme tak v polovici," uviedol Young.

Podľa jeho slov bude novinka zvukovo podobnejšia EP nahrávke Melody Calling (2013). "Nový album určite nebude znieť ako naše prvé dve štúdiovky. Myslím, že bude podobnejší Melody Calling EP, ktoré je akoby premostením. Dúfam, že práve vďaka tomuto EP sa nebudú potom ľudia čudovať, keď vydáme tretí album, pretože naozaj bude znieť odlišne ako tie dva prvé," dodal.


The Vaccines vznikli v roku 2010 v Londýne. Kapela debutovala v marci 2011 albumom What Did You Expect From The Vaccines?, ktorý obsahoval single ako Post Break-Up Sex, Wreckin' Bar (Ra Ra Ra) a If You Wanna. Vlani v septembri potom vydali druhú štúdiovku Come Of Age, s ktorou dobyli UK Chart. Okrem toho majú na konte aj živú nahrávku Live From London, England (2011) a štyri EP.

Zdroj: SITA
Foto: Leon Diaper - Thevaccines.co.uk

Súvisiaci interpreti: The Vaccines