Justin Timberlake je muž plný prekvapení. Dokázal to aj počas svojho aktuálneho The 20/20 Experience World Tour, keď počas jedného z koncertov dopomohol fanúšikovskému páru k zásnubám. Tie sa uskutočnili priamo na pódiu pred zrakmi tisícok divákov. Pozrite si video.

Na koncerte, ktorý sa uskutočnil 15. decembra v Louisville, došlo k nečakanej udalosti. Justin Timberlake tam z publika vytiahol na pódium muža a ženu, ktorí sa predstavili ako Josh a Kim.

"Josh mi dnes volal s tým, že ti niečo musí povedať," komentoval situáciu spevák a čakal, čo sa bude diať. Muž napokon pred zrakmi všetkých prítomných pokľakol a požiadal svoju priateľku o ruku, na čo zaplnená hala reagovala burácajúcim potleskom.


Justin Timberlake sa v priebehu budúceho roka v rámci svojho aktuálneho The 20/20 Experience World Tour predstaví aj v Prahe a a vo Viedni. Či aj tam niekomu "pomôže" pri zásnubách isté nie je, ale ak ste mladý pár a chcete skúsiť šťastie, určite si do kalendára zapíšte dátumy 3. júna (Praha) a 4. júna (Viedeň).

Zdroj: Digitalspy.co.uk
Foto: Tom Munro / Sony Music

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake