Mladý muzikant z Terchovej, Martin Repáň, ktorý sa stal v roku 2018 víťazom folklórnej šou RTVS ,,Zem spieva”, vydáva spolu s rodinnou kapelou Repáňovská muzika prvý spoločný videoklip.

Roky plynuli a spolu s nimi  aj ich hudobný vývoj. Všetci členovia kapely absolvovali hudobné vzdelanie, ktoré im napomohlo k ich zdokonaľovaniu. Jedným z krokov vpred bol aj Martinov prvý videoklip Svieť že mi mesiaček, ktorý zožal úspech. Bolo príjemné vidieť, ako skladba, ktorá má pre Martina hlbší citový význam, zaujala aj poslucháčov širšieho okolia. Ich pozitívne ohlasy motivovali Repáňovskú muziku k vytvoreniu ďalšieho videoklipu ku skladbe V pondelek doma nebudem, v ktorom sa zúčastnila už celá kapela.

Pre ich prvý videoklip si vybrali známu terchovskú pieseň, ktorú preštylizovali podľa ich vnímania hudby. Cieľom videoklipu bolo poukázať, že aj napriek modernej dobe sa nájdu mladí ľudia, ktorí si vážia naše tradície. Taktiež si chceli zachovať milú spomienku na ich mladosť a vyčariť úsmev ľuďom, pre ktorých to robia.

"Videoklip vyšiel z dielne Roba Bošeľu, ktorý sa postaral o réžiu, kameru aj strih, za kvalitný zvuk môžeme poďakovať Jožkovi Štefanatnému z Melody Studia a taktiež rodine Trnkovcov za ich ponúknutie priestorov a zvieratká," dodáva Martin Repáň.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Martin Repáň. Text správy sme upravili.