Prešovská kapela Odtiaľ Potiaľ tento týždeň zverejnila videoklip k svojej letnej skladbe s názvom To čo mám rád. Na piesni spolupracovala so skupinou Smola a Hrušky a jej spevákom Spokom.

"To čo mám rád je pieseň nabitá energiou. Chceli sme, aby z nej bolo cítiť všetko, čo máme na lete radi. Zároveň veľmi nemusíme texty o láske, tak sme sa rozhodli hrať a spievať o letnom posedení pri ohni s partiou," vysvetlil bubeník kapely Dalibor Burgr.

Na skladbe spolupracovala aj kapela Smola a Hrušky, ktorá chalanom z Odtiaľ Potiaľ pomohla dotvoriť funky atmosféru. Spevák Spoko má dokonca v pesničke aj svoj rapový part. "Spolupráca nám vyšla nad očakávanie, páčil sa nám profesionálny prístup a zábava pri nahrávaní aj natáčaní," dodáva Dalibor.

"Veríme, že pri počutí tejto skladby a zhliadnutí klipu sa každý v tom kúsok nájde. Zaspomína na letné zážitky s priateľmi a zabaví sa," hovorí Laco Ladomirjak, spevák kapely Odtiaľ Potiaľ. Najbližšie je možné skupinu počuť a vidieť naživo 1. augusta na Kobuľa feste v Jamníku.


Informácie redakcii Hudba.sk poskytla formácia Odtiaľ Potiaľ.

Foto: Facebook.com/odtialpotial