Vlado Ďurajka alias Autumnist sa znova hlási o slovo. Pre priaznivcov elektroniky ponúka úplne novú skladbu. Po nedávnej singlovej trilógii Tiny Bit, A Distant Speck, Some Ground z aktuálneho albumu Sound Of Unrest, prichádza so singlom Shining Like A Ghost.

Svojím vokálom a textom na singel prispela speváčka Rowanna, vlastným menom Szabina Csánó, známa z predchádzajúcej spolupráce s Foolk alebo ako speváčka už neexistujúcej kapely Moustache.O výborný sprievodný remix originálu sa postaral Analogrunner, známy už z remixovej súťaže skladby Some Ground.

Singel vychádza 19. apríla 2014 pri príležitosti Record Store Day 2014 stiahnuteľný zdarma alebo za dobrovoľny príspevok v digitálnych formátoch MP3 / FLAC, ako aj v limitovanej edícii na 12-palcovom transparentnom vinylovom dubplate. Grafickú identitu singla si vzal na starosť opäť samotný Autumnist. Výrobu platní zabezpečilo trenčianske vinyl-masteringové štúdio Vinyl-Lab, o mastering skladieb sa postaral GaEx vo svojom štúdiu Gargle&Expel v írskom Dubline.

Singel Shining Like A Ghost si môžete vypočuť alebo podporiť kúpou na Bandcampe.



Informácie a fotografie pre Hudba.sk pochádzajú z vydavateľstva Deadred Records. Viac na www.autumnist.com a www.deadred.sk.

Foto: Milo Fabian

Súvisiaci interpreti: Autumnist