Po úspešnom jarnom turné sa David Koller rozhodol v koncertovaní pokračovať aj na jeseň. V rámci druhej časti unplugged turné zavíta spolu so svojou kapelou do bratislavského Ateliéru Babylon, kde na jeho fanúšikov čaká zaujímavý hudobný zážitok. Všetky skladby totiž zaznejú v špeciálnych akustických úpravách.

Program bratislavského koncertu, ktorý sa uskutoční už v nedeľu 24. novembra, je zostavený najmä zo skladieb z albumu Kollerband Unplugged, ktorý je v predaji výhradne v digitálnej podobe. Podľa hudobníkových slov však zaznejú aj skladby formácie Lucie. "Hráme spolu v kapele už osem rokov v rovnakej zostave, radi skúšame nové veci a akustické turné bolo pre nás výzvou, vlastne je to pre nás splnený sen. V kapele hrá samý jazzman, konečne dostanú priestor," uviedol David Koller.

Zaujímavosťou je, že sa v Kollerovej kapele na jednom pódiu súčasne stretávajú traja bubeníci. To dalo priestor na ďalšie hudobné prekvapenie. "Jesenné akustické turné ozvláštnime špeciálnym bubeníckym setom. Chcem využiť to, že sme v kapele traja bubeníci - Tomáš Marek, Adam Koller a ja," dodal hudobník.

SÚŤAŽ: V spolupráci s manažmentom Davida Kollera prinášame súťaž o 2 x 2 voľné vstupy na nedeľný koncert v Ateliéri Babylon. Súťaž prebieha na našom Facebooku


Okrem koncertov v rámci akustického turné Koller pred pár dňami uviedol v Hudobnom divadle Karlín premiéru muzikálu Lucie: Větší než malé množství lásky, ktorého je spoluautorom. Formácia Lucie sa zas venuje pripravám na veľkolepé turné. To odštartuje na Slovensku - prvý veľký samostatný koncert Lucie po vyše 10 rokoch sa uskutoční 26. mája 2014 v košickej Steel aréne, po ňom nasleduje 29. mája 2014 vystúpenie na Zimnom štadióne O. Nepelu (Slovnaft aréna) v Bratislave.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Lenka Slaná.

Foto:
Davidkoller.cz - Peter Putz

Súvisiaci interpreti: David Koller