V piatok 20. júna odznela po prvýkrát v éteri Rádia_FM multižánrová relácia venovaná klubovej hudbe s názvom Scéna_FM, ktorá je vedená pod taktovkou dvojice Galager a Yanko Kral. Posledné tohtoročné vydanie bude patriť výberu toho najlepšieho z celého roka na klubovej scéne, o ktorý sa postarajú známi slovenskí i českí dídžeji.

Počas šiestich mesiacov reláciu Scéna_FM navštívilo množstvo hostí, známych či už z domácej alebo zahraničnej klubovej scény. Poslucháči mali možnosť počuť veľké množstvo rozhovorov a DJ setov zahraných naživo alebo dodaných exkluzívne len pre Scénu_FM. Do štúdia zavítali osobnosti ako Makoto & MC Conrad (Jap/UK), Amy Beker (UK, BBC Radio 1Xtra), DJ Wich, Michal Kaščák, Vec, L Plus, Dj Toky, Purist DJs, Zebra Katz (USA) a mnoho ďalších.

V bohatom programe hodlajú Galager a Yanko Kral naďalej pokračovať. Už dnes večer (19.12.) navštívia reláciu dídžej a promotér Tibor Holoda z agentúry Wilsonic a dídžej a producent Beyuz. S oboma si budete môcť vypočuť rozhovor a následne odznejú ich sety.

O týždeň (26.12.) prinesie "Štefánske vydanie" sumarizáciu najlepších klubových trackov roku 2014. O ich výber sa postarajú popredné mená domácej klubovej scény, vďaka ktorým budú zastúpené rôzne žánre - DJ Toky, IM Cyber, DJ Wich, FVLCRM, L Plus a samozrejme samotní moderátori Galager a Yanko Kral. Na svoje si prídu fanúšikovia techna, house music, hip-hopu, drum&bassu, trapu, bass music a ďalších subžánrov elektronickej tanečnej hudby.

V prvý piatok roka 2015 odznejú záznamy silvestrovských dídžejských setov moderátorov Scény_FM. A aby toho nebolo málo, tak Galager a Yanko Kral pre fanúšikov Scény_FM prichystali vianočný darček vo forme Mixcloud kanálu, na ktorom nájdete všetky sety, ktoré od júna v relácii odzneli.

Scénu_FM vysiela každý piatok naživo od 22:00 do polnoci Rádio_FM. Archív všetkých vydaní relácie nájdete TU.

Zdroj: PR