Pilotná skladba dvanástej štúdiovky speváčky Kylie Minogue je už prístupná. Podľa austrálských médií však stálica populárnej hudby nesiahla originalite hlboko do vrecka. Zvuk si vraj požičala od krajanky Delty Goodrem.

Internetoví snaživci sa opäť nezapreli. Vďaka nim totiž netreba čakať na 27. január - dátum oficiálnej premiéry novinky Austrálčanky Kylie Minogue. Prvý singel z albumu nahratého pod hlavičkou Roc Nation - Into The Blue je už zopár hodín na internete. Okrem predošlej tvorby čerstvej porotkyne britskej speváckej súťaže The Voice ale pripomína aj niečo iné.  

Kylie Goodrem?

Refrén prvej piesne z doposiaľ nepomenovanej nahrávky sa podľa niektorých ohlasov podobá singlu Sitting On Top Of The World. Ten vydala bývalá mentorka austrálskej verzie tej istej súťaže Delta Goodrem ešte v apríli 2012. Všimli si to hlavne fanúšikovia oboch speváčok na Twitteri. Okrem porotcovských rolí a austrálskych koreňov majú teda opäť niečo spoločné, aj keď o podobnosti piesní sa dá polemizovať.

"Pre mňa je to naozaj niečo špeciálne a zahŕňa všetko to, čo som cítila. Neviem sa dočkať, kedy to už bude vonku," vyjadrila sa Kylie o novom albume pre DigitalSpy. Pre denník The Sun pokračovala vo svojej spovedi ďalej: "V skutočnosti som koncom roka 2012 ani nevedela, kam smerujem alebo čo má pre mňa budúcnosť prichystané. Veľa vecí sa zmenilo a tento album je presne o riskovaní, objatí budúcnosti a nelipnutí na veciach z minulosti."

S inšpiráciou jej vraj pomohlo podpísanie zmluvy s vydavateľstvom Roc Nation a prijatie ponuky robiť porotkyňu a mentorku v britskej speváckej šou The Voice. "Nebola to najjednoduchšia cesta, ale podpísanie zmluvy s Roc Nation, trávenie času v Amerike a tiež práca na šou The Voice boli pre mňa výzvou, ktorú som potrebovala, aby som ožila," vysvetlila.

Porovnajte novinku od Kylie Minogue - Into The Blue so singlom Sitting On Top Of The World od Delty Goodrem:


Autor: Marek Majzon (zdroj: Digitalspy.co.uk, News.com.au, SITA)
Foto: artwork

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue