To je telo! Kylie Minogue má super postavu aj v 45-ke. Provokuje ňou v novom videoklipe k druhému singlu aktuálneho albumu Kiss Me Once. Hoci vo vizuálnom stvárnení piesne Sexercize napodobňuje pohyby zo spálne, nevyzerá vôbec vulgárne. Jej o 24 rokov mladšia kolegyňa Miley Cyrus sa od jednej z najväčších popových ikon má čo učiť.

Kylie Minogue je napriek svojmu veku v novom klipe azda najviac sexi počas celej svojej 25-ročnej kariéry. V nadväznosti na tému skladby, ktorej názov spája slová sex a exercise (cvičenie), sa objavuje v telocvični spolu s cvičiacimi partnerkami a na fitloptách trénujú dráždivé pohyby panvou. Pikantnosť celého videa dosiahne svoje maximum počas erotických hier dvoch "zatúlaných" cvičiacich kamarátok v zaparenom prostredí.

Je pritom ironické, že v disciplíne sexuálnej príťažlivosti 21-ročná Miley Cyrus prehráva s hviezdou, ktorá by mohla byť jej mamou. Video Kylie Minogue je jednoznačne vkusnejšie a erotickým ho robí práve miera zdržanlivosti, ktorú speváčka hitu Wrecking Ball vôbec nepozná. Svojou novinkou tak drobná Austrálčanka opäť rúca ideály a mýty o tom, že čo je mladšie, je lepšie. Kylie jednoducho vie, ako na to.

Kylie Minogue v klipe Sexercise Zdroj: Youtube

Režisérom videa je Will Davidson, ktorý režíroval aj virálne promo video k skladbe Skirt. Nie je však jediným, nový singel by sa mal stať predlohou k ďalšiemu virálnemu experimentu. Na stránke Sexercize.tv totiž austrálska speváčka sľubuje ďalšie formy videoklipu k novinke. Tie by mali spojiť známych režisérov a fotografov ako Roman Coppola, Mat Maitland, Gregoire Alexandre a Hattie Stewart s luxusnými značkami a firmami (Maserati, Jean Paul Gaultier, Starsky+Cox, VFiles, LeSpecs, či Dolce & Gabbana).

Ak si chcete pozrieť nestarnúcu popovú hviezdu a porotkyňu austrálskeho aj britského Hlasu naživo, budete mať možnosť 19. októbra v bratislavskej Slovnaft Aréne. Predpredaj lístkov začal práve dnes!

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Autor: Marek Majzon
Foto: Roc Nation / Youtube

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue