Na internete sa objavila nová skladba austrálskej speváčky Kylie Minogue s názvom Golden Boy. Tá mala byť pôvodne súčasťou jej aktuálnej štúdiovky Kiss Me Once, no napokon sa na album nedostala.

V limitovanej edícii tisíc kusov vyšla na vinyle až včera (19.4.) pri príležitosti Record Store Day, počas ktorého interpreti ponúkajú na trhu rôzne špeciality. Speváčka, ktorá iba nedávno avizoval svoj odchod z porotcovského kresla speváckej súťaže The Voice zamieri na jeseň na svetové turné. Odštartuje ho 24. septebra v Liverpoole. 19. októbra by sa mala speváčka v rámci turné predstaviť aj v Bratislave.

TIP: Popový koncert roka: Kylie Minogue sa v októbri predstaví v Bratislave!


Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete, aj keď sa jej nikdy nepodarilo úplne preraziť v USA. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, spomínaná novinka Kiss Me Once, ktorú vydala 14. marca, je jej dvanástou štúdiovkou. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around a spomínaná Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už v roku 2006 vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné.

Minogue sa venuje aj herectvu. V rokoch 1986 až 1988 účinkovala v seriáli Susedia (1985). Objavila sa tiež v romantickej dráme Delikventi (1989), horore Horúca krv (2000), filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001) alebo romantickom trileri Jack and Diane (2012).

Zdroj: Digitalspy.co.uk, SITA
Foto: Kylie.com

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue