Austrálska speváčka Kylie Minogue prekvapila fanúšikov vo svojej domovine, keď sa bez ohlásenia objavila na pódiu počas koncertu kapely Coldplay. Pozrite si video, ktoré zachytáva atmosféru exkluzívneho koncertu v Sydney, kde v spoločnom prevedení hudobných hviezd zazneli dva speváčkine svetoznáme hity.

Kylie Minogue sa na pódiu objavila v záverečnej časti koncertu a spoločne s Coldplay odspievala pieseň Where The Wild Roses Grow, ktorú pôvodne nahrala spoločne s Nickom Caveom, a svoj notoricky známy hit Can't Get You Out Of My Head.

"Kylie v tej hale odpálila strechu. Členka popovej kráľovskej rodiny v dome," napísali členovia kapely na mikroblogovaciu sieť Twitter po špeciálnom vystúpení, ktorým v Austrálli propagovali svoj nový album Ghost Stories. Koncert sa uskutočnil vo štvrtok večer v divadle Enmore s kapacitou len 1500 ľudí. Fanúšikovia kapely, ktorým sa podarilo dostať k lístkom, tak mali možnosť zažiť šou štadiónovej kapely v priestore s klubovou atmosférou. Podľa reakcií však najmä novým skladbám od Coldplay, ktoré sú intímnejšie, takáto veľkosť koncertu svedčila.


Kylie Minogue tento rok taktiež propaguje svoj nový album Kiss Me Once. Veľké svetové turné odpáli na jeseň - 24. septebra v Liverpoole. O necelý mesiac neskôr chystá aj svoju slovenskú koncertnú premiéru - 19. októbra vystúpi na Zimnom štadióne O. Nepelu (Slovnaft aréna) v Bratislave.

Vstupenky:  Predpredaj.sk



Zdroj: Nme.com, Digitalspy.co.uk, archív Hudba.sk
Foto: Roc Nation

Súvisiaci interpreti: Coldplay, Kylie Minogue