V deň vydania (14.10.) pokrstil Janek Ledecký v pražskom Hard Rock Café spolu s Ondřejom Hejmom, producentami Honzom Ponocným, Jonášom Ledeckým a s vydavateľom Ladislavom Vajdičkom nový, po desiatich rokoch prvý sólový autorský album Na konci duhy. Počas večera predstavil aj nový videoklip Já se vracím.

"Splnili se mi tri sny naraz. Prvý raz som si zaspieval s Ondrom Hejmom, prvý raz som si zahral naživo na koncerte s Honzom Ponocným a prvýkrát som si na pódiu zahral s úžasnym gitaristom, ktorý mi zložil skvelú pesničku a je to aj môj syn!" opísal svoje pocity z pražského krstu Janek Ledecký.

Nový album Na konci duhy, vydaný na značke BrainZone, príde jeden z najpopulárnejších českých spevákov predstaviť aj do Bratislavy. Stane sa tak už v utorok 26. októbra na krste v Gorila.sk Urban Space, ktorého sa okrem hostí a médií môžu zúčastniť v obmedzenom množstve aj fanúšikovia (lístky kúpite v sieti Predpredaj.sk).

Veľký koncert potom Ledecký v Bratislave odohrá v rámci tradičného Vianočného turné, na ktorom okrem známych hitov zahrá aj pár vecí z nového albumu. Prvým singlom z neho je skladba Já se vrátím, ku ktorej spevák zverejnil aj oficiálny videoklip režiséra Tomáša Krejčího. Viac informácií o albume

Vstupenky na vianočný koncert (29.11., Istropolis):  Predpredaj.sk 


krst albumu Na konci duhy, Hard Rock Café, Praha Zdroj: Pavel DvořákPozrite si viac fotografií z pražského krstu

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Rado Mešša. Viac na www.facebook.com/LedeckyJanek a www.ledecky.cz.
                       
Foto: Tomáš Nosil (titulná fotografia), Pavel Dvořák (foto z krstu)

Súvisiaci interpreti: Janek Ledecký