Klávesák, textár a spevák skupiny Čisté tvary, Juraj Péč alias Doktor, pri spomienke na rok 2009 nemá veľa dôvodov na radosť. Možno aj preto je budúcnosť kapely momentálne neistá a zdá sa, že v dohľadnej dobe sa tretieho albumu nedočkáme. Ak vôbec kapela ostane pohromade...

"Pre mňa v osobnej, súkromnej rovine rok 2009 priniesol veľa bolesti, kiežby to bolo také jednoduché, že 2010 bude iný..." povedal Doktor pre Hudba.sk. "Ale v profesionalnej sfére, kapela a tak, bol ok, vlastne asi dobrý rok. Hlavne, že sme spolu hrali - vydržali." Už touto odpoveďou naznačil, že budúcnosť kapely Čisté tvary a jej tvorby nie je príliš ružová.

"Na rok 2010 nemáme plány, respektíve máme žiadne plány a je to zvláštne, ale teší ma to. Myslím, že som dokonale prázdny, z hľadiska hudby a textov nemám už ľuďom čo dať, aby to bolo silné, intenzívne. A polotučné nerobím, to už radšej nič," dodal Juraj a nám ostáva veriť, že tento stav nebude trvať naveky a Čisté tvary nás jedného dňa opäť potešia (a zároveň rozosmutnia) novými piesňami.

Čo priniesol rok 2009 a aké plány do nového roka majú ďalší domáci interpreti, si môžete prečítať TU.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Čisté Tvary