Dva nové single a dva nové videoklipy od jedného režiséra. Jožko Koháry už spolupracoval s menami ako Tomáš Sloboda, Grimaso či Suveren - teraz sa zameral na dvojicu mladých hudobníkov, ktorých tvorba ho podľa vlastných slov zaujala.

Mária Čírová sa popri výchove syna, stíha venovať aj hudbe. O tom že na ňu fanúšikovia nezabudli ani počas materskej dovolenky svedčí aj to, že jej pomohli zrealizovať videoklip, aký tu ešte asi nebol. Poskytli súkromné videá, a tak vznikla koláž o ich živote a radostiach, ktoré umocňujú atmosféru klipu k piesni Bez obáv.

Módny návrhár Robert Bartolen jej pre tento účel dokonca vytvoril špeciálnu tylovú sukňu, pričom o styling samotný sa postaral Tomáš Brožek, vizáž Eliška Pichoňská, vlasy Márii upravil Mário Nguyen.

Bystrík si pre prvý klip Potichu a potme, k jeho tretiemu albumu Bublifuk, zvolil jednoduchý pesničkársky štýl. Tak ako mu to svedčí najviac - s gitarou v ruke, je vsadený do strohého prostredia bratislavského prístavu v kontraste s romantickým textom a tajomnou slečnou v pozadí. Bystríkove nové pesničky pritom iba pred nedávnom prešli pódiovým krstom na spoločnom turné so Zuzanou Smatanovou.


Mária Čírová - Bez obáv


Bystrík - Potichu a potme

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Michaela Salajová zo Street Production.

Súvisiaci interpreti: Bystrík, Mária Čírová