V Prvý sviatok vianočný (25.12.) si môžete pozrieť špeciálny komorný vianočný koncert Katky Koščovej. Nahrala ho priamo vo svojej obývačke spolu so sestrou Veronikou Husovskou a klaviristom Danielom Špinerom. Spoločne ponúknu rýdzo vianočný repertoár - originálne spracované tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov.

Katarína Koščová prijala pozvanie od prešovského Rotary Clubu a spoločne pripravili vianočný benefičný koncert, ktorým chcú nielen potešiť fanúšikov, ale aj vyjadriť úprimné poďakovanie, hlbokú úctu a podporu ľuďom z prvej línie. Posolstvo a duch človečenstva, spolupatričnosti, úcty a lásky je darom všetkým, ktorí v tejto dobe obetujú svoj čas, energiu a súkromie pre pomoc iným.

Rotary Club Prešov-Šariš ako súčasť Rotary International organizuje tento benefičný koncert v súlade s napĺňaním svojho prioritného poslania Service Above Self, teda Služba druhému pred vlastným záujmom.

Katarína Koščová, vianočný benefičný koncert Zdroj: PR

Výťažok z koncertu bude použitý na nákup potrebného vybavenia pre pediatrické oddelenie FNsP v Prešove ako ocenenie a poďakovanie za prácu lekárom, zdravotným sestrám a ďalšiemu personálu. Pridať sa a vyjadriť svoju podporu môžete aj vy svojím dobrovoľným príspevkom na účet SK2211110000001408385009.

Vianočný benefičný koncert bude dostupný na sociálnych sieťach v premiére 25. decembra o 19:00. Pozrieť si ho môžete okrem stránky speváčky www.facebook.com/katarinakoscova, kde sú zverejňované bližšie informácie, napríklad aj na Facebook stránke Hudba.sk.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol manažér speváčky Michal Pivovar. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová