Bratislavské vydavateľstvo Moodyverse, ktoré sa orientuje na kvalitnú nezávislú elektronickú tanečnú hudbu s medzinárodným presahom, tentokrát prichádza so spoluprácou medzi dvoma slovenskými producentmi a speváčkou Larou Abou Hamdam, ktorá pochádza zo Sýrie a žije na Slovensku. Remix Bobsanovho tracku Mi Casa už stihol zaujať viacerých kolegov Denesa Totha zo svetovej elektronickej scény.

Autorom pôvodnej tech-housovej skladby Mi Casa je slovenský architekt, dídžej a producent Marek Bohunický alias Bobsan, ktorého si fanúšikovia môžu pamätať napríklad z večierkov Hipster Paradise v bratislavskom Nu Spirite. Doposiaľ vydal dva albumy, pričom skladba s vokálom Lary Abou Hamdan pochádza z Bobsanovej minuloročnej druhej štúdiovky Frydays

Medzinárodne uznávaný producent a dídžej Denes Toth prepožičiava skladbe Mi Casa podmanivé hlboké melodické prvky, ktoré kombinuje s temnými, ale veľmi dynamickými beatmi. Skladbe tak vdýchol svoj osobitý hudobný štýl prinášajúci búrlivé zážitky na tanečných parketoch nielen na Slovensku, ale aj v zahraničných kluboch. Ešte pred oficiálnym vydaním zaujal remix viacerých dídžejských kolegov zo svetovej scény. Pozitívne ohlasy dostal od mien ako Glowal, Yubik, Fideles či Enai.

Hudobné vydavateľstvo Moodyverse so sídlom v Bratislave vzniklo ako prirodzené pokračovanie série podujatí známych ako Moody. Vydáva súčasnú nezávislú tanečnú elektronickú hudbu s neskrývanou ambíciou prinášať kvalitnú medzinárodnú a domácu produkciu, ktorá poslucháčov osloví mohutnými tanečnými rytmami a strhujúcimi melódiami.

Vydavateľstvo Moodyverse nájdete na Beatporte, SoundCloude a Spotify a na sociálnych sieťach Instagram a Facebook. Viac info na www.moodyverse.com

Text: Alexandra Paulovičová (Hudba.sk edit)