V rámci rozlúčky s tohtoročným letom sa v metropole Slovenska predstaví ikona hudobnej scény Axwell. Člen formácie Swedish House Mafia vystúpi v bratislavskej Incheba Expo Aréne 5. septembra.

Švédsky dídžej a producent Axwell, vlastným menom Axel Hedfors, pochádza zo Štokholmu. Tento 36-ročný hudobník, ktorý produkoval mnoho nezameniteľných hitov, sa okrem spolupráce s mainstreamovými umelcami ako Pharrell Williams, Madonna, Nelly Furtado či Usher môže pýšiť i dvomi nomináciami na cenu Grammy.

Celonočná párty však nebude patriť iba členovi svetoznámej formácie, ktorá posledné roky valcovala festivaly, arény a centrá zábavy - Ibizu, Miami či Las Vegas. V rámci večera totiž vystúpi aj švédsky tech/house producent Jesper Dahlbäck a lokálni dídžeji Milan Lieskovský či EKG. 

Okrem uvedených mien sa na pódiu objaví aj britská tranceová kapela Chicane, ktorá je dôkazom, že stará škola nikdy nevymiera. Skupina príde do Bratislavy predstaviť nielen svoj nový album, ale aj známe hity a rádiové hymny ako Saltwater, Offshore a Don't Give Up.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Foto: Facebook.com/axwell

Súvisiaci interpreti: Axwell