Kanadský spevák The Weeknd zverejnil prostredníctvom služby Soundcloud viac než 18 minút s úryvkami skladieb, ktoré sa budú nachádzať na jeho druhej štúdiovke Beauty Behind The Madness.

Tá vyjde 28. augusta a bude obsahovať štrnásť nahrávok, pričom ako hostia sa v nich predstavia Ed Sheeran, Lana Del Rey a Labrinth. Na novinke sa okrem singlov Often, The Hills a Can't Feel My Face bude nachádzať aj pieseň Earned It, ktorú The Weeknd pôvodne nahral na soundtrack snímky Päťdesiat odtieňov sivej (2015).

The Weeknd - Beauty Behind The Madness "The Leak" (Official)

Zoznam skladieb na albume:

1. Real Life 
2. Losers featuring Labrinth 
3. Tell Your Friends 
4. Often 
5. The Hills 
6. Acquainted 
7. I Can't Feel My Face 
8. Shameless 
9. Earned It (Fifty Shades Of Grey) 
10. In The Night 
11. As You Are 
12. Dark Times feat. Ed Sheeran 
13. Prisoner feat. Lana Del Rey 
14. Angel 

25-ročný spevák a skladateľ, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtejpy - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Prvú štúdiovku Kiss Land vydal v roku 2013, pričom sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) či Wanderlust. Je držiteľom štyroch cien Juno Awards a získal aj jednu nomináciu na Grammy. 


Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/Theweeknd

Súvisiaci interpreti: The Weeknd