Neuveriteľná jedenásta séria americkej verzie talentovej súťaže The Voice sa chystá na svoju premiéru. Udeje sa tak už 19. septembra a do neodmysliteľných červených kresiel si tentokrát po boku Adama Levina a Blakea Sheltona prvýkrát zasadnú aj speváčky Alicia Keys a Miley Cyrus.

Vynovená štvorica koučov si v nedeľu večer po olympijskom záverečnom ceremoniáli strihla spoločné live vystúpenie. Urobili tak v špeciálne odvysielanej epizóde, v ktorej Adam Levine, Blake Shelton, Alicia Keys a Miley Cyrus ohromujúco predviedli coververziu piesne Dream On od skupiny Aerosmith.

Symbolicky tak odštartovali sezónu, ktorú domovská stanica NBC označuje za najepickejšiu. Tento prívlastok si jedenásty ročník The Voice vyslúžil zrejme aj pre nové porotcovské tváre, na ktoré diváci po ich zverejnení nahliadali viac než skepticky. R&B hviezda Alicia Keys a kontroverzná Miley Cyrus však ešte môžu mnohých prekvapiť. Zatiaľ to dokázali práve pri ich skvelom prevedení spoločnej skladby aj pri niekoľkých zverejnených ukážkach zo šou.


Text: Hudba.sk (zdroj: NBC.com)
Foto: Tyler Golden/NBC