Slovenský raper Kali v nedeľu zverejnil videoklip k singlu Mýlia sa z pripravovaného albumu Nikto. Exteriérové scény videoklipu nakrúcali vo vojenských priestoroch v Malackách, v Sade Janka Kráľa a na Pláži pod Ufom v bratislavskej Petržalke, interiéry zas v ateliéri. Jedným z nich bola aj virtuálna psychiatria.

Inšpiráciu k piesni raper čerpal z celkovej situácie okolo nás. "Mýlia sa je v podstate vážna téma, ale je písaná s nadsázkou a výsmešne. Je to o tom, že neskončíme s hudbou iba preto, že ležíme niekomu v žalúdku. Môžu nás nenávidieť a snažiť sa nám zničiť nejakým spôsobom tento náš sen, no kým stojíme na nohách, nevzdáme to," priblížil tému tridsaťdvaročný Bratislavčan.

Kali - Mýlia sa Zdroj: Youtube

"Mýlia sa je o tom, ako sa ľudia o nás zaujímajú, keď sa okolo nás niečo deje, dokážu všeličo nasľubovať a tvária sa ako kamaráti, no hneď ako sa objaví niekto, okolo koho je väčší rozruch, už nás nepoznajú," pokračoval raper, ktorý podľa vlastných slov nepotrebuje byť na očiach verejnosti.

Kali, vlastným menom Koloman Magyari, vydal od roku 2008, keď sa prvý raz objavil na hudobnej scéne, už šesť albumov a v súčasnosti pripravuje ďalšie dva. Album Nikto, ktorý pripravuje v spolupráci s Petrom Pannom, by mal vyjsť v decembri tohto roku. O kameru, strih a celkový obraz klipu k najnovšiemu singlu sa postaral Dušan Krajčovič, o grafiku Kiťo Fiedler, hudbu spravil Peter Pann a zvuk zastrešil Marek Šurin.


Zdroj: SITA
Foto: Youtube