Jeden z najúspešnejších popových spevákov nedávnej minulosti vystúpi v rámci svojho turné The Who We Used To Be Tour aj na Slovensku. Do Bratislavy sa vráti po šiestich rokoch a bude to už jeho štvrté vystúpenie v našom hlavnom meste.

Koncert sa uskutoční 6. marca 2024 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Vstupenky budú v predaji v sieti Predpredaj.sk od piatka 1. septembra od 10:00.

James Blunt na koncerte predstaví okrem výberu najväčších hitov aj svoj nový album, ktorý vychádza koncom októbra a ktorého názov si opäť požičal aj na svoje aktuálne turné. Len nedávno, 2. augusta, zverejnil prvý singel z albumu The Who We Used To Be pod názvom Beside You.

Bývalý vojak James Blunt predal celosvetovo viac ako 20 miliónov kópií albumov, pričom jeho debut Back To Bedlam (2004) sa stal vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Je držiteľom dvoch BRIT Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973.

James Blunt už viackrát fanúšikom na Slovensku dokázal, že okrem zaľúbených piesní dokáže riadne prekvapiť svojou energiou, tancom medzi divákmi či zoskokmi z pódia. Rozhodne to teda nebude koncert, na ktorom je priestor na zívanie a nudu.

"Ak ste váhali, či navštíviť koncert 'ukňučaného speváka', urobili ste zle. Hoci všeobecné predsudky predpovedali prinajlepšom romantiku, v horšom prípade trúchlenie a melanchóliu, v skutočnosti bola druhá návšteva Jamesa Blunta na Slovensku plná vtipu, energie a elánu," napísal Marek Majzon o koncerte z roku 2014.

Redakciu Hudba.sk informoval organizátor koncertu Ján Kakaščík. Správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: James Blunt