Americká speváčka Lady Gaga dostala svoj vianočný darček predčasne. Interpretku hitu Pokerface čakal pred dverami domu živý kôň. Darovalo jej ho hudobné vydavateľstvo.

Lady Gaga sa teší zo skorého vianočného darčeka. Predstavitelia hudobného vydavateľstva Interscope Records speváčku prekvapili darovaným koňom. Čerstvá držiteľka ocenenia Žena roka 2015 magazínu Billboard sa o svoju radosť podelila prostredníctvom Instagramu.

"Dnes mi na prah doručili Bieleho Anjela z nebies. Je to ako za starých čias hudobného priemyslu, je to také duchovné dievča! Srdečná vďaka, John Janick a Steve Berman, celej rodine Interscope. Budem na nej jazdiť, starať sa o ňu a milovať ju. Bola som taká prekvapená!" napísala interpretka k prvej fotografii kobyly. "Cítim sa, akoby som ju poznala celý život a chce mi ukázať veci," dodala pri fotke z prvej jazdy.

Máme pocit, že o tomto netradičnom darčeku ešte budeme počuť, resp. vidieť v súvislosti s propagáciou jej pripravovaného albumu... Alebo ide len o reakciu vydavateľstva na jej úlohu grófky (The Countess) v piatej sérii seriálu American Horror Story?

Lady Gaga Zdroj: Instagram

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)
Foto: Instagram.com / Facebook.com/ladygaga

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga