O britskej kráľovskej rodine je známe, že jej členovia majú pozitívny vzťah k popkultúre a modernej hudbe. Potvrdzuje to aj čerstvé video z Austrálie, v ktorom si princ William s manželkou Kate Middleton skúšajú, aké je to byť dídžejmi.

Princ William a Kate Middleton si počas svojej cesty do Austrálie našli čas aj na prvotné zoznámenie s dídžejskými technikami. V centre Northern Sound System, ktoré sa zaoberá alternatívnymi výukovými metódami detí z chudobných rodín, dostali krátku lekciu od Shana Petersena.

"Bola naozaj úžasná," uviedol učiteľ na margo výkonu nežnejšej polovičky princa Williama. Kate bola lepšia minimálne v tom, že sa točiacej sa vinylovej platne nebála, na rozdiel od manžela, ktorý vo videu aj na fotkách vyzerá trochu neisto. Na Kate naopak vidieť radosť pripomínajúcu dieťa s novou hračkou.


Zaujímavosťou je, že toto nebolo po prvýkrát, čo sa princ William prezentoval na verejnosti prostredníctvom hudby. Koncom minulého roka sa totiž predstavil na galavečeri Winter Whites Gala v Kensingtonskom paláci, kde zaspieval s Taylor Swift a Jonom Bon Jovim pieseň Living On A Prayer.


Mimochodom, William a Kate nie sú prvými "dídžejmi" v kráľovskej rodine. Pozrite si staršie video, v ktorom za gramofónmi stojí Williamov otec princ Charles. Vzhľadom na použitie mixpultu to vyzerá už na druhú lekciu.


Zdroj: Nme.com, Factmag.com, Topky.sk
Foto: Profimedia.sk