Lucie Bílá sa v čase karantény rozhodla potešiť svojich fanúšikov hudobným darčekom. Už na začiatku mimoriadneho stavu v marci odohrala s Petrom Maláskom komorný koncert Živě z Otvovic, ktorý bol odvysielaný na jej sociálnych sieťach. Teraz prichádza s novým singlom a lyric videom s názvom Cirkus bude.

"Plánované nakrúcanie videoklipov sa zatiaľ odložilo, ale lyric video je v tomto okamihu skvelým spôsobom, ako ľuďom predstaviť veselú optimistickú pesničku. Video pripravil skvelý fotograf a kameraman Patrik Černoch, ktorý sa stal pred časom neodmysliteľným členom môjho tímu. Dúfam, že pesnička Cirkus bude poteší i poslucháčov našich rádií," hovorí Lucie Bílá

Pieseň pochádza z jej aktuálneho albumu Ta o mně, za ktorý obdržala ihneď po vydaní zlatú platňu. Na hudbe i texte podieľali Jana Infeldová a Jan Vávra zo skupiny Jananas a spoluautormi hudby sú aj Martin "Maxo" Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia LittleBeat, kam sa speváčka pri nahrávaní albumu vrátila po troch rokoch od predošlej nahrávky Hana.


Ako dodáva Lucie, snaží sa v týchto ťažkých časoch udržiavať kontakt s fanúšikmi a robiť ich dni lepšími. "V tieto dni mám jedinú túžbu, a to pobaviť svojich fanúšikov. Šitie rúšok do nemocníc a hospicov mi zaberá denne veľa času, ale pri tom zostáva dosť i pre ľudí, ktorí sú v mojej Insta a Facebook rodine. Vymýšľam pre nich vtipné videá a súťaže o mojich anjelikov, náramky či LB kávu. Ukážkou toho, že sa ľudia chcú baviť, je napríklad jedna situácia, kedy mi prišlo stotisíc srdiečok, z ktorých som vybrala štyridsať výhercov," hovorí speváčka, ktorá nedávno oslávila 54. narodeniny. Od fanúšikov dostala špeciálny darček v podobe videa k piesni O lásce.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z vydavateľstva Supraphon. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Lenka Hatašová

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá