Už o dva dni vydá St. Vincent nový album All Born Screaming. Big Time Nothing nadväzuje na predchádzajúci singel Flea a hlavný singel Broken Man. Novinka slúži ako posledná ochutnávka pred piatkovým vydaním albumu, ktorý si Annie Clark po prvýkrát produkovala úplne sama.

Kým prvé dva single prezentujú psychedelický nádych novej nahrávky, Big Time Nothing sa podľa oficiálneho vyhlásenia "ešte viac prikláňa k výbušným inštrumentálnym skladbám a obmedzuje zameranie na texty." "Existujú emocionálne miesta, na ktoré sa môžete dostať len dlhou prechádzkou v lese osamote – aby ste zistili, čo vaše srdce skutočne hovorí. Znie to reálne, pretože je to skutočné," hovorí St. Vincent o pripravovanom siedmom albume.

Na nahrávke St. Vincent pracovala spolu s členmi Foo Fighters Daveom Grohlom a Joshom Freesem, Stellou Mogzawa z Warpaint, Cate Le Bon, Rachel Eckroth, Markom Guilianom, Justinom Meldal-Johnsenom a Davidom Ralickem. All Born Screaming speváčka a producentka predstaví už budúci mesiac na turné, ktoré začne v Kalifornii a presunie sa do miest ako Boston, Philadelphia, Ann Arbor a ďalšie.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)