Austrálska raperka Iggy Azalea nahrala skladbu s americkou speváčkou Britney Spears. 24-ročná interpretka to prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

"Už sa tak stalo a bolo to úžasné," uviedla Azalea, keď sa jej jeden fanúšik spýtal, či by chcela spolupracovať so Spears. Ďalší priaznivec sa jej následne opýtal, na koho albume sa ich spoločná pieseň objaví. "Nemôžem o tom nič viac povedať," dodala raperka.

Iggy Azalea sa narodila v Sydney, no ako 16-ročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. V apríli tohto roku sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, ktorého reedícia s názvom Reclassified vychádza dnes.

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde (2002). O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu. Nedávno oznámila, že začala pracovať na novej štúdiovke.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/iggyazalea

Súvisiaci interpreti: Iggy Azalea