Kanadská speváčka Shania Twain vydá po 15 rokoch nový album. Rodáčka z Windsoru v provincii Ontário svoje plány oznámila v pondelok v americkej súťažnej reality šou The Voice, kde sa predstavila ako piata porotkyňa. Päťdesiatjedenročná interpretka zatiaľ neprezradila názov nahrávky ani jej presný dátum vydania.

Album by sa na trh mal dostať v priebehu septembra. Bude mu predchádzať prvý singel Life's About to Get Good, ktorý Twain plánuje oficiálne predstaviť v júni.

"Bola som doma, pozerala sa na oceán a pomyslela si 'Som tu, zaseknutá v minulosti plnej negativity, ale vonku je tak nádherne. Nie som v nálade na písanie sebaľútostnej piesne. Nemôžete mať dobré bez toho zlého. A o tom tá pieseň nakoniec je," uviedla speváčka o novinke vo vyhlásení. Svoju novú tvorbu najbližšie predstaví na festivale Stagecoach v kalifornskom Indiu. Ten sa bude konať v dňoch 28. až 30. apríla.

Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Twain má hviezdy na kanadskom i hollywoodskom Chodníku slávy.

Pripomeňte si niektoré z jej veľkých hitov:


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/ShaniaTwain

Súvisiaci interpreti: Shania Twain