Do Bratislavy sa po troch rokoch vrátia priekopníci orientálneho metalu - izraelský fenomén Orphaned Land, ktorý v novembri vyráža na európske turné. Pri príležitosti 25. výročia svojho založenia pripravuje šou s jedinečným setlistom, ktorý bude zahŕňať to najlepšie, čo skupina doposiaľ vydala.

Bratislava tak opäť zažije multikultúrny hudobný večer plný orientálnej, arabskej a blízkovýchodnej hudby v kombinácii s metalovým nasadením a energiou. Nepôjde pritom len o úžasný hudobný zážitok, ale aj o duchovný rozmer, nakoľko táto legenda, zvlášť jej charizmatický líder, Kobi Farhi, šíri na koncertoch posolstvo mieru vo svete. Orphaned Land sa prostredníctvom svojej hudby a vystúpení snažia spájať ľudí bez rozdielu rasy a stierajú hranice medzi náboženstvami. Ich koncerty nadchnú aj toho najnáročnejšieho milovníka hudby a netradičných žánrových presahov.

Koncert sa uskutoční 12. novembra v bratislavskom klube Randal. Lístky sú už v predaji v sieti Predpredaj.sk.


Špeciálnym hosťom európskeho turné Orphaned Land bude pre našinca nemenej atraktívna kapela - najznámejšia čínska metalová skupina Voodoo Kungfu. Skupina, ktorá poteší najmä fanúšikov black metalu, do svojej tvorby výrazne vnáša prvky tradičnej čínskej hudby a jej koncerty sú takisto obrovským a nezabudnuteľným zážitkom.


Slovenskému publiku sa predstaví aj ruská symfonic metalová kapela Imperial Age, ktorá sa v poslednom čase zviditeľnila vďaka koncertovaniu so švédskou legendou Therion.


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Ďalšie videá od Orphaned Land a Voodoo Kungfu:


Zdroj: PR / Predpredaj.sk
Foto: Ami Bornstein - Facebook.com/OrphanedLandOfficial