Americká speváčka Kelis prezradila, že pracuje na novom albume. Tridsaťsedemročná interpretka, ktorá sa zatiaľ naposledy hudobne predstavila v roku 2014 so štúdiovkou Food (jedlo), sa tak vyjadrila v nedeľu počas relácie The First Time Matta Everitta na BBC Radio 6 Music.

Kelis pri otázke, aké má plány do budúcna, uviedla, že by si veľmi rada otvorila reštauráciu, no popritom sa chce sústreďovať aj na novú nahrávku. "Kuchyňa je pre mňa šťastným miestom. Je to miesto, kde chcem momentálne byť. Zároveň ale pomaly, veľmi pomaly pripravujem nový album," prezradila rodáčka z New Yorku. Názov pripravovaného projektu či dátum jeho uvedenia na trh si však zatiaľ necháva pre seba.

Prečítajte si: Marinované rebierka alebo žemľovka? Kelis ponúka svoje najlepšie menu

Hudobníčka, celým menom Kelis Rogers, debutovala v roku 1999 albumom Kaleidoscope. Nasledovali nahrávky Wanderland (2001), Tasty (2003), Kelis Was Here (2006), Flesh Tone (2010) a spomínaný Food. Na konte má aj výberovku The Hits (2008). Najväčší komerčný úspech dosiahla so štúdiovkou Tasty, na ktorej sa nachádza aj jej najväčší hit Milkshake. Známe sú aj jej skladby Trick Me či Millionaire. Na konte má napríklad Brit Award či NME Award.


Zdroj: SITA (bbc.com, archív)
Foto: Marko Erd

Súvisiaci interpreti: Kelis