Nie je nuda ako nuda. Aj týmto heslom sa možno riadila Miley Cyrus pri tvorbe videoklipu k skladbe Adore You. Je v ňom opäť nahá a zrejme to nikoho už nešokuje. Svedčia o tom aj komentáre pod videom na Youtube. A vôbec, môže prísť ešte s niečím novým?

Vo videu k Adore You od novej Miley Cyrus opäť uvidí fanúšik viac akoby chcel. Romantické vyznanie lásky k tomu pravému nemá práve vizuál o západe slnka, piesočnatých plážach a srdiečkach v očiach. Ba naopak, znovu len sex. Už 21-ročná speváčka sa v kŕčoch plných opojenia a slasti zvíja pod perinou simulujúc masturbáciu. V tretej minúte štyri a pol minútového videa sa škandalózna umelkyňa ocitá vo vani, kde nemá na sebe nič iné len sieť.

Ľahko erotická snímka mala mať svoju oficiálnu premiéru prostredníctvom speváčkinho VEVO kanála na Youtube, ale vďaka internetovému nedočkavcovi ho svet mohol vidieť skôr aj bez toho. Mnohí fanúšikovia sú sklamaní. Jednak z toho, že na albume Bangerz sa nachádzajú oveľa lepší ašpiranti na singel, čo potvrdzuje aj recenzia, a jednak z ukrutne nudného videoklipu.

Dcéra country speváka Billyho Ray Cyrusa totiž naozaj nešokuje ani svojim nahým telom, ani rôznymi obscénnymi gestami či dotykmi samej seba. Za všetkých to zhrnul komentár jednej z fanúšičiek: "Mám rada Miley, ale tento videoklip nemá zmysel."


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus