Robo Opatovský zverejnil videoklip ku skladbe Na vločkách. Tá pochádza z jeho minuloročného Vianočného albumu. Pozrite si video, ktoré predznamenáva blížiace sa sviatky pokoja a radosti.

Prvé zábery do vianočného klipu, ktorý natočili Juraj Mráz a Samuel Hindy, vznikli už uprostred horúceho leta. "Hlavnú rolu v ňom majú tri malé deti, ktoré sú smutné, že sa blížia Vianoce, no nikde nie je sneh. Tieto scény sme nakrúcali v Bojniciach už v auguste," uviedol Opatovský. "Potom sme sa nechali inšpirovať známou scénou z filmu Perinbaba, kde Jakubko šantí v rozlietanom bielom perí," dodal.

"Nakrúcanie trvalo dosť dlho. A hoci mali deti len skákať na posteli, po polhodine už boli unavené a perie sa im lepilo na vlasy aj na ústa. Bola to aj pre ne drina, našťastie prvotnú radostnú emóciu sme zachytili počas prvých minút nakrúcania," vysvetlil Robo Opatovský. Zaujímavosťou je, že pre potreby klipu sa spotrebovalo až päť mechov plných peria.

Pri výrobe videa celkom neplánovane asistovala dokonca aj Robova manželka. "Na poslednú chvíľu nám vypadla vizážistka, a tak som oslovil Katku. Obliekla mňa aj muzikantov, ktorí v klipe účinkujú, a aj nás nalíčila. Pomáhala nám v plnom nasadení, hoci je už v siedmom mesiaci tehotenstva."


Informácie pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Roba Opatovského.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský