Britská speváčka Dido priviedla ešte v júli na svet syna, ktorému dala meno Stanley. Na verejnosť sa však táto informácia dostala až počas Vianoc, keď 40-ročná speváčka na Twitteri napísala: "Chcem vám všetkým popriať veselé Vianoce. Som neuveriteľne šťastná, že Stanley tento rok zažije svoje prvé Vianoce."

Otcom dieťaťa, ktoré sa podľa britského denníka Daily Mail narodilo v londýnskej Portland Hospital, je speváčkin manžel Rohan Garvin. Dido prezradila, že je tehotná vo februári po tom, čo musela zrušiť svoju účasť na udeľovaní Oscarov v Los Angeles, pretože nemohla cestovať lietadlom.

Dido
, celým menom Dido Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong, začínala ako vokalistka skupiny Faithless, v ktorej pôsobí aj jej brat Rollo. Neskôr sa vydala na sólovú dráhu a doteraz nahrala tri albumy - No Angel (1999), Life For Rent (2003) a Safe Trip Home (2008).

Do povedomia širokej verejnosti na celom svete sa dostala v roku 2000, keď dala povolenie na použitie prvej slohy svojej piesne Thank You v Eminemovom hite Stan. Sama si zahral v raperovom klipe Stanovu tehotnú priateľku. Po zverejnení mena svojho syna bude zrejme často odpovedať na otázky novinárov, či sa inšpirovala postavou zo skladby (Stan = Stanley po domácky), ktorá jej vyniesla celosvetový úspech.

Eminem - Stan (feat. Dido)

Dido - Thank You

Informácie pochádzajú z webstránky People.com.

Zdroj: SITA
Foto: Didomusic.com

Súvisiaci interpreti: Dido