Slovenský internetový hudobný label Gergaz oslavuje päť rokov existencie ďalšou exkluzívnou kompiláciou. Beat Garden 3 pod jednou značkou spája, reflektuje a prezentuje kvalitu domácej elektronickej scény, ktorú zároveň konfrontuje so svetovou bass music.

Väčšina slovenských hudobných vydavateľstiev zastupuje výhradne len slovenských a českých autorov. Gergaz je v tomto jedna z mála výnimiek a neustále sa chce porovnávať s kvalitou zo sveta. Neobmedzuje tak svoju selekciu interpretov len na lokálnu scénu, ale naopak, vydáva aj rešpektované zahraničné mená a mladé talenty, pričom sa zameriava na tvorbu na pomedzí elektroniky, future hip-hopu, bass music a glitchu.

Na treťom pokračovaní kompilácie Beat Garden nájdete mená zahraničných producentov ako Headshotboyz (Maďarsko), Londýnčan Keple v remixe od Sina., či talentovaný Škót Jordan Carey a.k.a. JetsamKonch!s a mnoho ďalších. Domácu scénu zastupujú Stratasoul, Jimmy Pé, Fallgrapp, FVLCRVM a GLGN.

Beat Garden 3 vychádza ako voľne stiahnuteľný digital release na značke Gergaz. O digitálny cover art na motív origami sa postarala mladá slovenská dizajnérka Daniela Olejníková.


Zdroj: Gergaz
Foto: artwork - Daniela Olejníková