Britská indie-rocková skupina The Vaccines zverejnila tracklist svojej druhej štúdiovky s názvom The Vaccines Come Of Age, ktorá sa dostane do predaja 3. septembra prostredníctvom Columbia Records.

Na nahrávke sa bude nachádzať jedenásť skladieb, pričom prvým singlom sa stala pieseň No Hope. Producentom nového albumu The Vaccines je Ethan Johns, ktorý v minulosti spolupracoval s interpretmi ako napríklad Kings Of Leon, Laura Marling alebo Tom Jones.

"Nemyslím si, že pri nás hrozí, aby sme nahrali dvakrát ten istý album. Ale mám pocit, že to, čo sa ľuďom páčilo na našom prvom albume, sme zachovali. Som si istý, že nový album je správne vyvážený. Snažil som sa pri písaní nových skladieb hľadieť predovšetkým do svojho vnútra. Je toho veľa, čo cítim. V jednej chvíli ste nikto a zrazu hráte pred 20-tisíc ľuďmi, ktorí skandujú vaše meno. Aj napriek tomu sa však snažím nebrať sa príliš vážne," prezradil o novinke spevák a gitarista Justin Young. 

The Vaccines - Post Break-Up Sex

The Vaccines vznikli v roku 2010 v Londýne v zložení basgitarista Árni Hjörvar, gitarista Freddie Cowan, bubeník Pete Robertson a spomínaný Justin Young. Kapela debutovala vlani v marci albumom What Did You Expect from The Vaccines?, ktorý obsahoval single ako napríklad Post Break-Up Sex, Wreckin' Bar (Ra Ra Ra) a If You Wanna. Vlani tiež vydali nahrávku Live from London, England a minulý týždeň EP Live in Brighton. 

Tracklist albumu The Vaccines - The Vaccines Come Of Age: 
01 No Hope 
02 I Always Knew 
03 Teenage Icon 
04 All In Vain 
05 Ghost Town 
06 Aftershave Ocean 
07 Weirdo 
08 Bad Mood 
09 Change Of Heart Pt. 2 
10 I Wish I Was A Girl 
11 Lonely World 

Zdroj: SITA
Foto: Roger Sargent

Súvisiaci interpreti: The Vaccines