Americká formácia OK Go sa v minulosti preslávila niekoľkými výnimočnými kreatívnymi videoklipmi. Skupina aktuálne zverejnila nový kúsok, v ktorom predvádza perfektne zohraté choreografie natáčané zo vzduchu.

Singel I Won't Let You Down pochádza z pripravovaného albumu Hungry Ghosts, ktorý by sa na trhu mal objaviť 16. februára 2015. Formácia ku skladbe už stihla natočiť aj videoklip, ktorý je skutočne unikátny. Vo videu sa štvorica vezie na motorizovaných jednokolkách a spoločne s množstvom komparzistov pri tom predvádza perfektne nacvičené a zohraté choreografie. Video je však jedinečné najmä tým, že bolo natáčané zo vzduchu špeciálnou kamerou.

Novinka je podľa slov speváka Damiana Kulasha inovatívna nielen vizuálne, ale aj hudobne. "I Won't Let You Down je zatiaľ jediným kúskom Ok GO, ktorý sa najbližšie priblížil discu. Proste sme sa hrali s rôznymi melódiami a rytmami až sme narazili na niečo, čo nás ohúrilo. Zrazu sme mali záblesk Jackson Five a Diany Ross, a tak sme sa za ním vydali," uviedol.

TIP: Apple ukradli náš nápad, tvrdí kapela OK Go. Pozrite si video ako dôkaz


Kapela OK Go sa v minulosti zviditeľnila klipom ku skladbe Here It Goes Again s náročnou choreografiou na bežiacich pásoch. Odvtedy sa jej členovia predbiehajú vo vymýšľaní čo najšialenejších a najnápaditejších vizuálov. Nižšie nájdete videoklipy, v ktorých postavili obriu trať plnú rôznych nástrojov či predviedli komplexne nacvičené a zladené pohyby. Formácia dokonca viacero klipov zverejnila aj v 3D.

Staršie videoklipy od OK Go:


Zdroj: Nme.com, Digitalspy.co.uk, archív Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ok Go