Kanadský spevák poslal namiesto seba na stretnutia v zákulisí koncertov v rámci svojho aktuálneho amerického turné maketu z tvrdého papiera. Nečudo, že jeho zástupca sa zdal prítomným trochu "strnulý".

Fanúšikovia, ktorí zaplatili tisícky dolárov za VIP vstupenky vrátane šance stretnúť sa po koncerte v zákulisí so svojím idolom, zostali sklamaní po tom, čo Justin Bieber minulý týždeň oznámil zrušenie všetkých predplatených verejných vystúpení. Napriek zrušeniu plánov však peniaze za VIP balíčky v hodnote 2 000 dolárov (takmer 1 800 eur) na Bieberovo vystúpenie v Las Vegas späť nedostali, iba ak by vrátili aj vstupenku na koncert, informoval magazín Mirror. Tých, ktorí sa rozhodli napriek všetkému na koncert ísť, v zákulisí čakala papierová maketa populárneho speváka.

Vyčerpávajú ho až k depresii

Spevák minulý týždeň prostredníctvom sociálnej siete Instagram oznámil, že sa počas turné k albumu Purpose už nebude zúčastňovať stretnutí s fanúšikmi, pretože ho podľa jeho vlastných slov príliš vyčerpávajú. "Teší ma stretávať sa s takými neobyčajnými ľuďmi, ale cítim sa potom úplne vyčerpaný a plný takého množstva duševnej energie iných ľudí, že nakoniec som z toho zničený a nešťastný," napísal 22-ročný spevák.

"Chcem ľuďom prinášať úsmev na tváre a robiť ich šťastnými, ale nie na úkor seba samého a vždy odchádzam psychicky a emocionálne unavený až na hranici depresie... Nechcem nikoho sklamať, ale radšej vám ponúknem skvelú šou a svoje albumy, ako som sľúbil," dodal. Je presvedčený, že zrušené stretnutia fanúšikom s VIP vstupenkami vynahradí "najlepším vystúpením, aké kedy zažili".

Fanúšikom to však, zdá sa, nestačí. Aj takto reagujú na Twitteri: 


Napriek tomu sa mladý spevák stal prvým interpretom, ktorého videoklipy na kanáli Vevo prekonali hranicu desať miliárd pozretí

Text: Hudba.sk (NME.com)
Foto: Facebook.com/JustinBieber

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber