Juhokórejčan, ktorého celý svet pozná pod menom PSY, by zrejme už do konca života nemusel pracovať a peňazí by mal stále dosť. S virálnou senzáciou Gangnam Style pred štyrmi rokmi pobláznil svet a hoci sa o tom už veľa nehovorí, úspech tohto videa na Youtube trvá dodnes. Má totiž každý deň viac pozretí ako väčšina nových klipov.

Nielenže je PSY-ovo video z roku 2012 prvým, ktoré dosiahlo magickú hranicu jednej miliardy videní, bláznivý hit Gangnam Style neskôr prekonal aj dve miliardy, čo sa ešte nikomu okrem neho nepodarilo. V súčasnosti je najúspešnejším videom všetkých čias a na pomyselnom vrchole sedí k dnešnému dňu s 2,6 miliardou zhliadnutí.

Štyri roky po vydaní prelomového klipu juhokórejskej hviezdy ho už pravdepodobne videl každý s prístupom na internet. Magazín Forbes však aktuálne prišiel s informáciou, že ošiaľ ani po takej dlhej dobe neutícha. Podľa štatistík, ktoré Youtube zverejňuje, je Gangnam Style tento týždeň pätnástym najpopulárnejším video na portáli a denne stále dosahuje viac než tri milióny prehratí.

Je za tým nezabudnuteľnosť piesne alebo nejaký druh internetového pobavenia? Pri čítaní komentárov pod videom sa skôr fanúšikovia zabávajú, že naň klikajú už len preto, aby zistili, ako rastú čísla. V dôsledku ich zvedavosti sa však môže tešiť PSY. Vďaka nej totiž zhliadnutia stále rastú a zdá sa, že jeho rekord len tak niekto neprekoná.


Zdroj: Digitalspy.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Psy