Legendárna klubová noc CREAM prichádza do Bratislavy, presnejšie do štýlových a pomerne nových klubových priestorov Refinery Gallery. Cream crew prinesie so sebou lineup v zložení svetových hviezd, typickú klubovú atmosféru a kreatívne dekorácie tejto legendárnej anglickej značky s koreňmi v Liverpoole.

Klub Amnesia na Ibize vznikol v roku 1970 a je najstarším fungujúcim klubom na ostrove. Vystupovali v ňom Bob Marley, Led Zeppelin, David Bowie, Rolling Stones, Madonna, Bruce Springsteen, alebo Prince. Začiatkom roku 1990 sa zmenila na ostrove hudobná scéna a od popu a rocku začala dominovať elektronická tanečná hudba. Bol to prielom žánrov trance, techno a house v Európe.

Práve Amnesia je hostiteľom najstaršej klubovej noci na ostrove Ibiza, Cream. Cream sa koná každý štvrtok počas letnej sezóny. Navštevuje ju okolo 6.000 ľudí. Veľa vystúpení tu mali Armin van Buuren, Paul van Dyk, Sven Väth, Richie Hawtin, Tiësto, Marco Carola, Carl Cox, Ferry Corsten a Paul Oakenfold.

Hlavne vďaka klubovým nociam Cream bola Amnesia vyhodnotená na prestížnej Winter Music Conference za "Best Global Club" v rokoch 2006, 2007 a 2008. Jedinečnú klubovú noc Cream zažije aj Bratislava, a to už 16. októbra v štýlových priestoroch Refinery Gallery a s desiatkou svetoých Djs.

Line up:
Rob Harnetty (UK - Cream resident)
Super8 & Tab (FIN)
Sied van Riel (NL)
Cosmic Gate (DE)
Ferry Corsten (NL)
Aly & Fila (EGY)
John O´Callaghan (IRL)
EKG & Milan Lieskovsky (SK)

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Ľubica Palušná. Text správy bol doplnený redakciou.