Festival Dereš Open, ktorý sa uskutoční 8. a 9. augusta neďaleko Šale, prinesie okrem iného aj vystúpenie formácie Horkýže Slíže. Ich koncert na festivale bude jedným z mála z tých, ktoré tento rok odohrajú na Slovensku.

Keďže Horkýže Slíže toto leto brázdia najmä české vody, láka ich ojedinelý slovenský koncert už teraz množstvo fanúšikov. Okrem nich sa však na festivale predstavia aj ďalšie zaujímavé mená ako napríklad punkové legendy Konflikt a Zóna A, ktorá na Dereš Open oslávi 30 rokov na scéne.

Podujatie privíta aj kapely Chiki liki tu-a, Heľenine oči, Ewelin, Voice of Horse, Gygy, Gypsy Čáve, Borra, Hoväda.sk, From Our Hands či Revoltage. Druhý augustový víkend prinesie do blízkosti Šale nielen obľúbené domáce kapely, ale aj ďalšie už osvedčené atrakcie. Medzi inými napríklad divadlo, tombolu či rôzne workshopy.

Lístky na festival sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu 11 €. Všetci, ktorí si vstupenky stihnú zakúpiť v predpredaji, dostanú na uvítanie v piatok pri vstupe pivo zadarmo.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj: PR
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže