Britská formácia Rudimental zverejnila skladbu I Will For Love, v ktorej hosťuje 24-ročný spevák Will Heard. Pieseň sa bude nachádzať na albume We the Generation, ktorý skupina plánuje vydať 18. septembra.

Skladba I Will For Love však pre fanúšikov nie je úplnou novinkou, kapela ju už hráva na koncertoch a naživo ju predstavila aj v máji v televíznej šou Later... with Jools Holland na BBC 2.

Album We the Generation ponúkne celkovo 14 skladieb, pričom deluxe edícia bude o štyri piesne bohatšia. Formácia z očakávanej druhej štúdiovky už predstavila aj singel Never Let You Go. Na albume spolupracovali tiež Ella Eyre, Ed Sheeran, Bobby Womack a ďalší.


Londýnska skupina Rudimental, ktorú tvoria Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor a DJ Locksmith, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. Do širšieho povedomia sa dostali v roku 2012 vďaka skladbe Feel The Love, ktorú nahrali s Johnom Newmanom. Pieseň sa umiestnila na prvej priečke britského singlového rebríčka a formácia vďaka nej získala nomináciu na BRIT Award.

V apríli 2013 vydali debutovú štúdiovku Home, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú okrem spomínanej skladby Feel The Love aj single Spoons, Not Giving In, Right Here, Free, Powerless alebo tiež hit Waiting All Night (feat. Ella Eyre), za ktorý získali BRIT Award.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/RudimentalUK

Súvisiaci interpreti: Rudimental