Dvojica Neil Tennant a Chris Lowe vydá 26. apríla nový album s názvom Nonetheless. Pesničky na ňom majú byť srdcervúce, ale aj povznášajúce. Prvou ochutnávkou je čerstvý singel Loneliness, ku ktorému Pet Shop Boys zverejnili aj sprievodný videoklip.

"Chceli sme, aby bol tento album oslavou jedinečných a rôznorodých emócií, ktoré z nás robia ľudí. Od tanečne orientovaných skladieb až po surovú dojemnosť introspektívnych balád s ich krásnymi sláčikovými aranžmánmi, každá skladba rozpráva príbeh a prispieva k celkovému príbehu albumu," uviedli vo vyhlásení.

"Sme veľmi nadšení z vydania tohto nového albumu. Jeho 10 skladieb je najsilnejším ukazovateľom toho, kde sme dnes. Rovnako ako väčšina našej hudby je veľmi reflexná. Bolo skvelé spolupracovať s Jamesom Fordom, ktorý podľa nás priniesol nové prvky do našej hudby," odhalili svoje dojmy z nových pesničiek.

"Naše demá sú niekedy dosť komplikované a James sa občas odvážil urobiť nás trochu minimalizovanejšími – ale aj aranžmány sláčikov sú veľmi krásne. Niektoré z nahrávok sú celkom srdcervúce, no dúfame, že mnohé z nich sú aj povznášajúce. Je to rekord, na ktorý sme veľmi hrdí," dodali Pet Shop Boys na záver.

Tracklist albumu Nonetheless:

  1. Loneliness
  2. Feel
  3. Why Am I Dancing?
  4. New London Boy
  5. Dancing Star
  6. A New Bohemia
  7. The Schlager Hit Parade
  8. The Secret Of Happiness
  9. Bullet For Narcissus
  10. Love Is The Law

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)