Americká metalová kapela Slipknot zverejnila skladbu All Out Life. Formácia k novinke predstavila aj videoklip, ktorý režíroval perkusionista skupiny Shawn "Clown" Crahan.

"Slipknot v súčasnosti prežívajú vzrušujúce časy. Už dva roky pripravujeme nové skladby. Pieseň All Out Life aj video k nej sú len jedným z mnohým konceptov, na ktorých pracujeme," povedal muzikant, ktorý sa spolu s kapelou predstaví na budúci rok napríklad aj 11. júna v Prahe, na rakúskom festivale Novarock alebo poľskom Mystic Festivale.


Slipknot vydali prvý eponymný album v roku 1999. Nasledovali štúdiovky Iowa (2001), Vol. 3: (The Subliminal Verses) (2004), All Hope Is Gone (2008) a .5: The Gray Chapter (2014). Posledné dva albumy sa dostali na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200. Kapela si vyslúžila niekoľko nominácií na hudobné ceny Grammy, z ktorých jednu v roku 2006 premenila na víťazstvo, keď ju v kategórii Najlepší metalový výkon ocenili za skladbu Before I Forget. V roku 2010 členmi formácie otriasla smrť basgitaristu Paula Graya, ktorý zomrel po neúmyselnom predávkovaní sa liekmi proti bolesti.

Zdroj: SITA (Loudersound.com, archív)
Foto: Facebook.com/TheCoreyTaylor

Súvisiaci interpreti: Slipknot