Skupina For You prichádza s novým videoklipom. Nakrútila ho ku coververzii hitu You Rise Me Up. Pieseň, ktorú zložilo írsko-nórske duo Secret Garden, pôvodne ako čisto inštrumentálne dielo s názvom Silent Story, je známa v prevedeniach mnohých interpretov ako Josh Groban či Westlife.

Videoklip ku skladbe sa natáčal v Kostole Zvestovania Pána (Františkáni) v Bratislave. Natáčalo sa celú noc. Režisér Valentín Kozaňák v spolupráci s Kubom "Točičom" Chochulom a vizážistkou Barbarou Skulovou vytvorili vizuálne pútavý videoklip s náznakom príbehu.  "Skladba You Raise Me Up je našou intímnou spoveďou a zároveň modlitbou. Práve preto sme si vybrali priestory kostola a do videoklipu vložili príbeh, v ktorom sa vedia nájsť mnohí z nás," povedala o videoklipe altistka Nika Barľáková, ktorá si tu zahrala hlavnú rolu.


For You sú piati mladí ľudia, ktorí sa rozhodli spojiť svoje hlasy a bez použitia hudobných nástrojov interpretujú rôzne svetové aj domáce hity v tzv. a capella štýle.  V zložení - soprán, alt, tenor, bas a beat box neustále tvoria a pracujú na nových verziách skladieb, ako aj na skladbách autorských, ktoré spievajú na koncertoch a akciách rôzneho typu a zamerania.  V roku 2016 vydala skupina dva albumy: debutový album We sing... For You a vianočný album Merry Christmas... For You. Na jeseň v roku 2018 vokálna skupina plánuje vydať nový album s názvom Seasons.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Andrej Mann.