Lovestream Festival dnes ráno oznámil meno svojho ďalšieho headlinera, a zároveň spustil predaj lístkov na prvý festivalový deň, ktorý je zložený výlučne zo slovenských a českých kapiel. V piatok 10. júna 2022 sa na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave pred IMT Smile postupne predstavia kapely Heľenine Oči, Čechomor, Kryštof a Lucie.

Nový bratislavský festival, ktorý sa uskutoční od 10. do 12. júna 2022 na štadióne Tehelné pole, ponúkne tri samostatné hudobné dni. "Prvý deň Lovestream Festivalu sme sa rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a keďže ide o festival na našom najväčšom futbalovom štadióne, tak tomu sme prispôsobili aj samotný výber skupín. Ide o osvedčené koncertné mená zaručujúce veľké množstvo hitov a tú najlepšiu koncertnú náladu," hovorí organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová.

Okrem už avizovanej prešovskej stálice IMT Smile sa na pódiu predstavia štyri ďalšie populárne české a slovenské kapely. Sú medzi nimi česko-moravská skupina Čechomor, ktorá originálnym spôsobom spracováva ľudové piesne, aj stále populárnejšia a koncertne už vysoko etablovaná prešovská skupina Heľenine Oči s jej energickou pop-ska-reggae-folk-rockovou šou.

Veľké štadiónové koncerty obľubuje a má už s nimi bohaté skúsenosti ostravská skupina Kryštof, ktorá len prednedávnom predstavila svoj ôsmy štúdiový album Halywůd. Piatkový nabitý program bude pokračovať jednou z najpopulárnejších českých skupín Lucie. Vznik kapely sa datuje až do roku 1985 a jej koncerty patria od návratu štvorice Robert Kodym, P.B.Ch., Michal Dvořák a David Koller medzi to najžiadanejšie z českej a slovenskej rockovej scény.

Veľkolepé koncertné finále prvého festivalového dňa bude patriť skupine IMT Smile, ktorá práve v roku 2022 oslavuje svoje okrúhle 30. narodeniny. Frontman kapely Ivan Tásler fanúšikom sľubuje všetky najväčšie hity.
 
Na cenách vstupeniek sa samozrejme premieta rozdiel v rozpočte medzi programom česko-slovenského piatka a nedele s hviezdnymi Red Hot Chili Peppers. Preto si lístky na piatok môžete zakúpiť v cene už od 35 eur.

Predaj vstupeniek prebieha exkluzívne v sieti PREDPREDAJ.SK.

Lovestream Festival prináša Silvi Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

Prečítajte si tiež:

Zrodenie funk-rockovej legendy. Ako začínali Red Hot Chili Peppers

Úspech, sláva a ilúzie. Ako sa Red Hot Chili Peppers pred 30 rokmi dostali na vrchol

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)

Súvisiaci interpreti: Lucie