Koncoročná kampaň streamovacej platformy Spotify s názvom 2023 Wrapped oznámila, že americká popová speváčka Talyor Swift sa v kategórii najstreamovanejších svetových umelcov umiestnila na prvom mieste. Z vďačnosti za podporu, odmenila svojich poslucháčov streamovaním skladby You're Losing Me (From The Vault).

"Toto je neskutočné. Chcela by som povedať každému, kto tento rok počúval moju hudbu kdekoľvek na svete, ďakujem. Získanie titulu najlepšieho globálneho umelca Spotify v roku 2023 je skutočne ten najlepší darček k narodeninám/sviatku, aký ste mi mohli dať," napísala Taylor na sociálnej sieti.

"Najviac sme sa tento rok bavili na turné a teraz toto. To myslíte vážne?" pokračovala Taylor. "Takže som sa snažil vymyslieť spôsob, ako by som vám poďakoval, a mnohí z vás ma žiadali, aby som dal You're Losing Me (From The Vault) na streamovanie... tak tu to máte! Konečne môžete počúvať teraz všade."

Skladba You're Losing Me sa prvýkrát objavila ako bonusová pieseň zaradená exkluzívne na špeciálnej albumovej edícii albumu Midnights z roku 2022. V tom čase bola na 24 hodín sprístupnená aj jej digitálna verzia v oficiálnom internetovom obchode speváčky. Emocionálna balada bola napísaná spolu s producentom Jackom Antonoffom.

Svojim prvenstvom zosadila Taylor Swift z pomyselného trónu globálneho rebríčka portorického rapera Bad Bunnyho, ktorý mu kraľoval tri roky po sebe. Najstreamovanejšia skladba však nepatrí ani jednému z týchto umelcov. V tomto rebríčku získala prvenstvo Miley Cyrus s hitom Flowers.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)