Americký hudobník Kid Rock koncom roka informoval, že vo februári vydá desiaty štúdiový album s názvom First Kiss. 43-triročný spevák a raper na novinke spolupracoval s kapelou The Band of Heathens.

"Kid Rock bol fanúšikom našej skupiny. Spoluprácu sme odštartovali minulý rok (2013, pozn. red.). Neskôr nám zavolal a poprosil nás, aby sme prišli do Detroitu a nahrali s ním nejaké skladby. Celá kapela sa tam zdržala týždeň, počas ktorého sme nahrávali a ako priatelia sme si užívali spoločne strávený čas. Páčila sa mu naša estetika, chcel ju preto dostať do piesní, na ktorých robil," povedal Ed Jurdi z formácie The Band of Heathens, ktorá vo svojej tvorbe kombinuje prvky tradičného rocku, folku, blues či country.

Robert James Ritchie, známy ako Kid Rock, je na scéne od konca 80. rokov minulého storočia. Na konte má zatiaľ deväť štúdiových albumov, z ktorých šesť sa dostalo do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. Len v USA predal viac ako 25 miliónov nahrávok. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby ako Cowboy, Only God Knows Why, Picture (feat. Allison Moorer), American Bad Ass, Born Free alebo All Summer Long. Popri hudbe sa v médiách objavoval aj v súvislosti s manželstvom s herečkou a modelkou Pamelou Anderson, s ktorou sa zosobášil v júli 2006. Rozviedli sa však už o päť mesiacov neskôr. 

Tracklist albumu Kid Rocka - First Kiss: 

1. Good Times, Cheap Wine 
2. Johnny Cash 
3. Ain't Enough Whiskey 
4. Drinking Beer With Dad 
5. Good Time Lookin' for Me 
6. Best of Me 
7. One More Song 
8. Jesus and Bocephus 

Bonusové skladby: 
FOAD 
Say Goodbye 

Zdroj: SITA (Music-news.com, archív)
Foto: Kidrock.com

Súvisiaci interpreti: Kid Rock