Americká speváčka a herečka Beyoncé navrhla kolekciu športového oblečenia pod názvom Ivy Park, ktorú uvedú na trh 14. apríla. Predaj by malo sprostredkovať viacero obchodov s módou, pričom kúsky určené pre ženy bude možné kúpiť aj prostredníctvom ich oficiálnych webstránok.

34-ročná interpretka predstavila svoj najnovší módny počin prostredníctvom krátkych videí na oficiálnej webstránke www.ivypark.com či službách Instagram a Youtube, pričom na webstránke kolekcie možno počuť úryvky pravdepodobne jej nových skladieb vrátane už skôr zverejnenej piesne Formation.

V najdlhšom videu s názvom Where is your park (Kde je tvoj park) na podklade ambientnej hudby hovorí o svojej inšpirácii k pravidelnému cvičeniu a približuje filozofiu značky. Video zároveň prezrádza, akú rolu v jej živote zohral Parkwood Park v jej rodnom Houstone, v ktorom trávila čas v detstve a do ktorého si dodnes chodieva zabehať, keď potrebuje načerpať novú energiu. V názve značky však ponechala iba Park, prvú časť vymenila za polovicu mena svojej dcérky Blue Ivy.


Zdroj: SITA (Pitchfork.com, Ivypark.com) + Hudba.sk
Foto: Ivy Park

Súvisiaci interpreti: Beyoncé