Americká speváčka Pink si myslí, že manželstvo je ťažké. Manželka motokrosového pretekára Careyho Harta tvrdí, že v udržiavaní vzťahu im pomáha najmä komunikácia, no priznáva, že manželstvo nie je vždy harmonické. Harmonický nebol ani vzhľad Kráľa popu v deň jeho smrti. Podľa vyjadrenia lekára na súde ho ledva spoznali.

"Je vôbec niekedy niečo ideálne? Neverím, že také manželstvo existuje. Dlhodobé vzťahy sú o každodenných voľbách. Manželstvo je ťažšie ako striedanie jedného vzťahu za druhým. Máme sa dobre, pretože sme spolu vyrástli a vieme spolu komunikovať, nie preto, že by sme sa nehádali," povedala Pink pre magazín Glamour.

Mamička dvojročnej Willow Sage si materstvo užíva, ale o svoju dcéru sa po nehode, kedy sa ako ročná pošmykla a utrpela otras mozgu, nedokáže prestať strachovať. "Boli sme pri bazéne. Kráčala krok pred mnou, zakopla, spadla a na chvíľu stratila vedomie," opísala situáciu speváčka. "Bol to najhorší deň v mojom živote. Ako sa to zvykne hovoriť? Deti padajú. Vitajte v rodičovstve. Myslela som si, že to nezvládnem," dodala.

Prečítajte si: Pink nahrala album o láske. Záplavu romantického gýča však nečakajte

Súd Jacksonovej matky s promotérom prináša nové výpovede

V pondelok (29.4.) sa v Los Angeles začal súd Katherine Jackson so spoločnosťou AEG Live, ktorá v roku 2009 organizovala londýnske comebackové koncerty Michaela Jacksona. Americký spevák sa ich však nedožil. Podľa najnovšej svedeckej výpovede paramedika Richarda Senneffa v deň svojej smrti vyzeral chronicky chorý. Muž, ktorý spolu s kolegami dorazil do spevákovho losangeleského domu do piatich minút po zavolaní záchranky, spočiatku Kráľa popu oblečeného v pyžame ani nespoznal.

"Bol veľmi bledý a vychudnutý. Vravel som si, že to je možno nejaký pacient z hospicu," vyhlásil Senneff počas súdneho procesu. Dokonca mu údajne boli vidno rebrá. Lekár Conrad Murray, ktorého odsúdili za neúmyselné zabitie speváka, bol podľa paramedika nervózny a potil sa, pričom záchrannej službe zatajil, že Jacksonovi podal anestetikum s aktívnou látkou propofol.

Katherine Jackson spoločnosť AEG Live žaluje pre nedbalosť, ktorou vraj spôsobili smrť jej syna. Pred comebackovým turné Kráľa popu This Is It si totiž podľa nej firma najala lekára Murrayho, ktorý Jacksonovi podal smrteľnú dávku spomínaného anestetika. AEG Live tvrdí, že Katherine Jackson žiada 40 miliárd dolárov (v prepočte približne 30,6 miliardy eur), čo má byť ekvivalent toho, koľko by spevák mohol počas svojho života ešte zarobiť. Promotér túto sumu označil za "absurdnú", keďže Jacksonova kariéra vraj v tom čase upadala. Právnik žalujúcej strany Brian Panish to však popiera a tvrdí, že o sume rozhodne porota. Podľa neho si právnici AEG Live túto čiastku vymysleli, aby verejnosť poštvali proti Jacksonovcom.

Prečítajte si viac: Súd Jacksonovej matky s koncertným promotérom: Kto naozaj zabil Kráľa popu?

Zdroj: SITA
Foto: Pinkspage.com | AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson, Pink